Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Zwei: The Ilvard Insurrection έρχεται στο PC

*
To Zwei: The Ilvard Insurrection θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC μέσω Steam, GOG, Humble Store με την αρχική τιμή των €29.99 να υπόκειται ένα launch discount της τάξης του 10%. Το παιχνίδι, το οποίο έχει δεχτεί τη δεδομένη HD αναβάθμιση, αποτελεί remaster του Zwei II Plus που είχε κυκλοφορήσει για PC το 2008 στην Ιαπωνία και συνδυάζει τον έλεγχο δύο ηρώων με ένα ξεχωριστό leveling σύστημα. Η εμπειρία δεν αποκτάται μετά από κάθε μάχη αλλά με την κατανάλωση διαφόρων τύπων φαγητού. Έτσι οι παίκτες έχουν την ελευθερία να επιλέξουν πότε και πώς θα αναβαθμίσουν τις ικανότητες τους αφού μπορούν να τρώνε κυριολεκτικά ότι βρίσκουν μπροστά τους ή να κάνουν συγκομιδή έτσι ώστε να μαγειρέψουν πολύ δυνατότερες συνταγές αργότερα. Επίσης, έχουν προστεθεί πάνω 2000 γραμμές voice-over και για πρώτη φορά έχει γίνει πλήρως Αγγλικό localization. Δείτε το σχετικό trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*